Produsele vor fi livrate in maxim 10 zile lucratoare.
  • 0.00 lei

Mosaic

Mosaic

Una din cele mai noi masini de la Biotouch, Mosaic, functioneaza atat cu ace rotunde cat si plate, avand un motor rotativ puternic si oferind operatii ultra silentioase. Blocul motorului este sigilat în fabrică, astfel încât să poată fi sterilizat cu soluție rece. Mosaic-ul dispune de un motor impresionant de 10.000 de rpm, care este mare pentru tehnicieni experimentați dar se obtine un rezultat neted și eficient într-un timp mai scurt.

Marime: Aproximativ 15 cm. Componentele pre-sterilizate si de unica folosinta ajuta la eliminarea posibilitatii de contaminare incrucisata. Mansonul acului poate fi sterilizat sau inlocuit cu unul de unica folosinta pentru a salva timp.

Beneficii ale acestui design:

  1. o mai buna, mult mai potrivita penetrare a pigmentului in piele
  2. miscarea de sus-jos este mult mai precisa
  3. mai mici distrugeri sau trauma ale pielii si o mai buna vindecare a zonei de impact
  4. mai multe rpm ofera tehnicianului rezultate exacte in timp mai scurt
  5. mai putine touch-up-uri necesare
  6. mai putina decolorare inseamna rezultate mai profesionale

Precizia post asamblare a acului este convenabila datorita design-ului toate intr-o combinaţie de bază şi acul care se ataşeazacu usurinta la arborele de transmisie şi mansonul acului.

Partea superioara a carcasei, impletita peste ansamblul ce sustine acul, este efficient sigilata astfel incat san u permita accesul apei sau al pigmentilor, astfel neexistand posibilitatea contaminarii in cruce a fluidelor.

Mansoanele acului nu numai ca protejeaza acul, dar au o forma ergonomica astfel incat sa reduca alunecarea şiofera un confort extins pentru mâna. Mozaic vine cu un manşon metalic care poate fi celular autoclavizat (sterilizate), sau ambalate individual, pre-sterilizate de unică folosinţă, mâneci pot fi utilizate. Design-ul capacelor noastre pentru ace a fost special conceput, astfel incat sa se potriveasca atat pentru ace rotunde cat şi plate şi in acelasi timp să previna stropirea cu pigment.

Acele au fost astfel concepute incat sa permita un flux controlat al pigmentului pentru fiecare configuratie de ac. Doar partea superioara serveste ca o zona de pastrarea a pigmentului. Fluxul de aer face ca pigmentul sa curga usor, maximizand depozitarea pigmentului, pentru cel mai bun rezultat posibil. Ca o alternative, capacele acelor plate si capacele acelor rotunde sunt disponibile pentru tehnicienii care lucreaza de obicei cu un singur tip de ac.

Capacul fluxului de aer

Lipsa aerului creeaza un efect de vacuum si absoarbe pigmentul. Prea mult aer, poate forta pigmentul sa curga in cantitate prea mare si sa stropeasca astfel incat in piele nu mai intra destul pigment.Mai putin pigment in piele va da o culoare pala. Capacele masinilor Merlin si Mozaic regleaza fluxul de aer, efectul fiind de a controla cantitatea optima de pigment ce intra in piele, deci un rezultat mai bun.