Warning: Declaration of icore_menudesc::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home2/biotouchofficial/public_html/wp-content/themes/shopster/includes/icore/theme-functions.php on line 85
Intrebari si raspunsuri | BioTouch
Produsele vor fi livrate in maxim 10 zile lucratoare.
  • 0.00 lei

Intrebari si raspunsuri

CE ESTE MACHIAJUL SEMIPERMANENT?

Machiajul semipermanent sau micropigmentare este procedeul prin care se introduc in derm pigmenti cosmetici si testati dermatologic avand ca scop infrumusetarea si economisirea timpului petrecut in fata oglinzii.

CAT DUREAZA MACHIAJUL SEMIPERMANENT?

Machiajul semipermanent dureaza mai mult cu cat pigmentul este implantat mai adanc in derm.Tipul pielii si modul in care este ingrijita pielea dupa efectuarea procedurii au un rol important in mentinerea rezultatului final. Instructiunile de ingrijire a pielii trebuie urmate foarte atent astfel incat machiajul semipermanent sa dureze intre 2-3 ani.

CAT DE SIGUR ESTE MACHIAJUL SEMIPERMANENT?

Toti pigmentii folositi de BioTouch sunt foarte bine cotati, fiind purificati si sterilizati in industria cosmetica. Atentie exista pigmenti contrafacuti care nu sunt testate dermatologic.Este de datoria tehnicianului sa se asigure de sterilizarea locului, instrumentelor si sa previna posibile infectii.Clientele sunt obiligate ,inainte de inceperea procedurii, sa anunte tehnicianul despre anumite interventii pe care le-au facut sau umeaza sa le faca,( botox, dermoabraziune, peeling, tratament cu laser).

MACHIAJUL SEMIPERMANENT ESTE DUREROS?

Exista unele peroane cu piele sensibila care s-ar putea inrosi sau umfla mai mai mult decat in mod normal. Datorita anestezicului foarte puternic, care se foloseste pe tot parcursul procedurii, pana la final, si care are efect vasoconstrictor, pielea nu va fi iritata.

CAT DE REPEDE SE DECOLOREAZA CULOAREA?

Uneori decolorarea este mai rapida datorita diferitelor tipuri de ten(piele) dar si datorita nerespectarii indicatiilor post-procedurii primite de la technician. Respectarea cu rigurozitate a acestora duce la mentinerea culorii pentru o perioada mai lunga de timp.

IN CAT TIMP SE VINDECA?

Clienta va avea cateva restrictii.Imediat dupa procedura si in zilele urmatoare, clienta trebuie sa evite solarul/sauna/piscina si contactul cu clorul.Pielea nu trebuie cojita sau acoperita cu nici un fel de substante in afara de cele recomandate pana ce nu este complet vindecata.In mod normal vindecarea dureaza inte 5 pana la 7 zile.