Produsele vor fi livrate in maxim 10 zile lucratoare.
  • 0.00 lei

DESPRE PIGMENTII BIOTOUCH

Pigmentii BioTouch au in compozitie  oxid de fier , produsi acceptati in industria cosmetica si a machiajul semipermanent/permanent, atat la nivelul fetei, cat si al corpului. Acestia au mai multe din aceste particule in fiecare picatura utilizata, sunt absorbiti mult mai rapid de piele. Rezultatul obtinut este o culoare pura, fara aspect decolorat.
Pigmentii BioTouch au de asemenea o textura diferita. Nu se usuca repede precum o fac majoritatea pigmentilor. Microparticulele fine, impreuna cu ETANOLUL , permit o uscare mai lenta, mentinand textura omogena cat timp tehnicianul ii foloseste.

 

Exista brand-uri care sustin  faptul ca au compusi organici in compozitia lor, insa nu intotdeauna ceea ce este organic, este si cea mai buna solutie. Alergiile pot fi mult mai des intalnite in cazul substantelor organice. Exista persoane alergice la pigmentii organici, iar acestia nu au  proprietatea de a se stabiliza in piele. Unele firme utilizeaza  culori de natura industriala, asemanatoare vopselelor pentru automobile. Acest lucru este foarte periculos si poate cauza reactii adverse, alergii.

 

Nuantele de maro-negru au in plus fata de oxidul de fier si carbon in aceeasi concentratie care se gaseste in corpul nostru  ceea ce ne  reduce la minim sansele aparitiei unei reactii alergice.

 

Peste 50.000 de tehnicieni, din peste 33 de tari, utilizeaza zilnic acesti pigmenti. Tehnicienii si Distribuitorii pot sta linistiti, pentru ca PIGMENTII BIOTOUCH LUCREAZA PENTRU EI !